Espanyol

Victòria de prestigi de l'Espanyol de Rubi sobre el Llevant (1-0)

Un gol de Sergio García ha estat suficient per sentenciar el matx i sumar els tres punts que permeten que pugi a la part alta de la classificació quan encara s'ha d'acabar la jornada

Imma CasaresActualitzat

L'Espanyol ha aconseguit la segona victòria de la temporada contra un Llevant que era un dels equips revelació del campionat. El resultat ha estat d'1 a 0, però els blanc-i-blaus haurien pogut golejar.

Joan Francesc Ferrer,"Rubi", creu en un onze ideal i contra el Llevant ha fet jugar el mateix equip que va utilitzar contra el València i l'Alabès. Això signfica que David López ha superat els problemes físics que ha patit durant la setmana i que l'última incorporació, el lateral veneçolà Roberto Rosales, ha començat el partit des de la banqueta.

Pressió alta, ritme i intensitat per part dels dos equips han presidit els primers minuts del partit. No ha estat fins al minut 21 que Marc Roca ha xutat amb molta intenció. El seu xut ha sortit per damunt del travesser, igual que el de Leo Baptistao al minut 22. Leo Baptistao també ho ha intentat al minut 27 i en el 29 el davanter gallec Borja Iglesias ha tingut una doble ocasió claríssima, finalment sense conseqüències per a la porteria d'Oier. El domini dels homes de Rubi s'ha reflectit també en un xut de Sergio García i en un altre de Dídac Vilà. Curiosament l'ocasió més clara de la primera part l'ha protagonitzada el jugador del Llevant Jason. El seu xut ha fregat el pal esquerre de la porteria de Diego López.

No hi ha hagut canvis en la segona part i quan s'havien disputat dos minuts, Morales, un dels homes més en forma d'aquest començament de Lliga, ha tingut una bona ocasió. Dos driblings espectaculars han acabat amb una rematada tova que Diego López ha atrapat sense problemes. En el minut 50 Diego López ha volat per evitar el gol de llançament de falta de Bardhi i en el 51 el que marcat ha estat Sergio García per l'Espanyol. Gran gol del davanter del Bon Pastor amb una definició exquisida per superar la porteria d'Oier. Al gol blanc-i-blau ha seguit una doble ocasió de Leo Baptistao i del mateix Sergio García. En el minut 69, Morales ha buscat el golàs però la pilota ha sortit alta i posteriorment Borja Iglesias i Piatti han disposat d'una doble oportunitat que ha topat amb les mans fermes d'Oier. Recital ofensiu dels homes de Rubi. Víctor Sánchez, acabava d'entrar per Darder, quan ha exigit Oier en un xut que hauria significat el segon gol dels blanc-i-blaus. A cinc minuts per al final, Diego López ha fet gala d'uns grans reflexos per evitar el gol de Luna. Al final, 1 a 0, segona victòria de l'Espanyol de la temporada que acaba el partit en la quarta posició que dona dret a la Lliga de Campions.