Tenis

Victòria de Federer després de remuntar tres pilotes de partit i derrota de Nalbandian a Xangai

El suís Roger Federer és a un pas de classificar-se per a les semifinals del Masters de Xangai. L'helvètic ha hagut de suar de valent per superar el nord-americà Andy Roddick en tres sets (4-6, 7-6 i 6-4) després de dues hores i 24 minuts de joc. En l'altre partit de la jornada en el grup vermell, l'argentí David Nalbandian, defensor del títol, ha quedat pràcticament eliminat de la competició. El croat Ivan Ljubicic s'ha refet després de perdre el primer set i ha acabat vencent Nalbandian per 5-7, 7-6 i 7-5.

Actualitzat

El suís Roger Federer ha tornat a demostrar que en moments complicats té nervis d'acer, ja que ha salvat tres pilotes de partit. L'endemà de recollir el trofeu que l'acredita com a número u del món per tercer any consecutiu, i en la repetició de la final de l'Open dels Estats Units d'aquesta temporada, Roddick ha tingut la millor oportunitat per venjar-se del suís, ja que Federer té un balanç favorable de 12-1 en el seus enfrontaments.

A més, el suís s'ha convertit en el primer jugador de la història que supera els 7 milions de dòlars en premis en només una temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut