Barça

Víctor Valdés, "molt lluny de renovar"

La secretaria tècnica del Barça i el representant de Víctor Valdés han fet aquest dijous una segona trobada per negociar l'ampliació del contracte del porter, que finalitza la pròxima temporada. El que apuntava a una renovació sense entrebancs s'està convertint en un serial de difícil solució. L'agent del jugador ha avisat que tenen pressa per renovar i que les posicions estan molt allunyades. No volen que Valdés quedi dins la segona línia de jugadors pel que fa a quantitats econòmiques.

Actualitzat
Per part de Valdés, el seu pare i el seu agent Ginés Carvajal. Per part del Barça, els executius Txiki Begiristain i Raül Sanllehí i el vicepresident esportiu Rafael Yuste. Fa una setmana hi va haver la primera presa de contacte, que va deixar bones sensacions, i avui, la primera proposta en ferm de renovació. Una proposta que "està molt lluny de les possibilitats de renovar", segons ha dit contundentment Carvajal.

És el porter que vol Guardiola, és el "zamora" de la Lliga i acaba de guanyar el triplet. Barça i Valdés estan d'acord a firmar fins al 2014, però per Carvajal, com a mínim se l'ha de valorar com a Iker Casillas al Reial Madrid. El seu palmarès no està ben valorat, segons Carvajal, ja que pretenen incloure'l dins la segona línia de jugadors pel que fa a quantitats econòmiques.

A Valdés li queda un any més de contracte amb el Barça. De moment no ha escoltat ofertes però ha quedat clar que de paciència, poca. No ha demanat mai una millora de contracte i ara vol sentir-se valorat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut