Del Bosque ha valorat l'anunci de Xavi que deixa la selecció espanyola (Foto: EFE)
Del Bosque ha valorat l'anunci de Xavi que deixa la selecció espanyola (Foto: EFE)
Futbol

Vicente del Bosque: "Amb Xavi, la selecció espanyola perd un futbolista únic"

Vicente del Bosque ha valorat l'anunci de Xavi Hernández que es retira de la selecció espanyola i ha assegurat que el migcampista de Terrassa ha estat un home clau en l'estil de joc de la selecció i en els èxits aconseguits els últims anys. "Ha estat un jugador clau i el trobarem a faltar tant dins com fora del terreny de joc", ha reconegut.

Actualitzat

Vicente del Bosque ha valorat l'anunci de Xavi Hernández que es retirarà de la selecció espanyola i ha assegurat que el migcampista de Terrassa ha estat un home clau en l'estil de joc de la selecció i  en els èxits aconseguits els últims anys. "Ha estat un jugador clau, i el trobarem a faltar tant dins com fora del terreny de joc", ha reconegut.

"És una de les grans ajudes que hem tingut al vestidor aquests sis anys", explica Del Bosque a la pàgina web Sefutbol.com, referint-se al període de més èxit de la "roja", en què la selecció espanyola va aconseguir dues Eurocopes i un Mundial. "Vull mostrar el meu reconeixement a un jugador fantàstic. Perdem un futbolista únic. És difícil trobar-ne un altre d'igual", ha conclòs el tècnic de Salamanca, que ha convocat Xavi en setanta ocasions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut