Sant Joan Despí

Vicent Sanchis: "La gran prioritat és l'audiència, que TV3 sigui més àgil"

El nou director de TV3 dona a entendre que no demanarà més pressupost, anuncia que vol reformular el canal 33 i accepta les crítiques amb què ha estat rebut el seu nomenament

RedaccióActualitzat

El director de TV3 acabat de nomenar, el periodista Vicent Sanchis, ha explicat aquest dimecres al programa "Els matins" de TV3 quines són les seves prioritats per a la televisió pública catalana. Segons ha dit, arriba amb ganes de continuïtat, i es conforma amb el pressupost existent:

"Haurem d'intentar fer un equilibri perquè això continuï funcionant tan bé com ha funcionat fins ara i, a més a més, que siguem capaços de superar els reptes i la situació tan complicada que tenim davant."

"La gran prioritat és l'audiència, que TV3 sigui més àgil, capaç de competir amb televisions privades."

"Si TV3 augmenta el seu pressupost, aquest pressupost s'ha de reduir d'altres partides, i quan jo he fet de periodista sempre he dit: digui'm vostè de quines partides hem de treure això? Si demana diners segurament m'ho dirà a mi."

Sanchis ha expressat la intenció de fer canvis al canal 33, que ha dit que voldria que tingués una línia més coherent que ara:

"Si vostè em diu: el canal 33, exactament què? A mi, la fórmula que hi ha ara no m'acaba d'agradar, però vull saber amb què compto, què tinc. Això des de fora no t'ho diuen mai, i fan molt bé, sinó encara hauria acabat jo publicant-ho, però vull saber amb què compta aquest canal realment per convertir-lo, amb els mateixos recursos, en una història o un artefacte que funcioni una miqueta millor. Podríem dir que fos una miqueta més coherent, que ara és molt poc coherent? Podríem dir-ho."

Pel que fa a les dures crítiques al seu nomenament i a la forma en què s'ha fet, Sanchis ha dit que no l'han afectat i que se les pren esportivament:

"Hi ha hagut algunes reaccions molt dures, però també me les esperava i, per tant, això ni m'agrada ni em desagrada. Ja m'ho esperava, formava part de la història, i amb molta esportivitat i entenent que cadascú representa posicions legítimes i, per tant, les crítiques sempre han de ser benvingudes, ni que siguin dures i corrosives des del primer moment, ni que no et donin els 100 dies aquells que demanen sempre, però em semblen bé."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut