Vic promociona els productes del porc amb el Dijous Llarder amb la vista posada a la primera fira de xarcuteria de la ciutat

Vic.- Vic acull des d'aquest dijous i fins dissabte les activitats de celebració del Dijous Llarder. Una gran carpa instal·lada al centre de la plaça Major és el punt neuràlgic de les activitats, on es poden degustar productes de porc d'alta qualitat i on es pot veure els professionals de cuina rostint els porcs i preparant les viandes. Tallers culinaris, concerts musicals o presentació de llibres són altres activitats complementàries. El president de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Vic (IMPEVIC), Josep Burgaya, ha explicat a ACN que tot i que la ciutat ha apostat per promocionar els productes del porc 'encara es pot fer molt més' i en aquesta línia ha anunciat que la ciutat acollirà el maig una nova fira de xarcuteria que vol ser 'una referència a nivell de país'.
Vic promociona els productes del porc amb el Dijous Llarder amb la vista posada a la primera fira de xarcuteria de la ciutat

Vic promociona els productes del porc amb el Dijous Llarder amb la vista posada a la primera fira de xarcuteria de la ciutat

Vic.- Vic acull des d'aquest dijous i fins dissabte les activitats de celebració del Dijous Llarder. Una gran carpa instal·lada al centre de la plaça Major és el punt neuràlgic de les activitats, on es poden degustar productes de porc d'alta qualitat i on es pot veure els professionals de cuina rostint els porcs i preparant les viandes. Tallers culinaris, concerts musicals o presentació de llibres són altres activitats complementàries. El president de l'Institut Municipal de Promoció Econòmica de Vic (IMPEVIC), Josep Burgaya, ha explicat a ACN que tot i que la ciutat ha apostat per promocionar els productes del porc 'encara es pot fer molt més' i en aquesta línia ha anunciat que la ciutat acollirà el maig una nova fira de xarcuteria que vol ser 'una referència a nivell de país'.