Els impulsors de la iniciativa de les visites guiades per barris a la ciutat de Vic. Al fons es pot veure el pont Gòtic del Remei, el barri que ence…
Els impulsors de la iniciativa de les visites guiades per barris a la ciutat de Vic. Al fons es pot veure el pont Gòtic del Remei, el barri que encetarà el cicle de visites (ACN)
Vic

Vic fa aflorar el patrimoni desconegut que amaguen els carrers de la ciutat en diferents visites guiades per barris

ACN Vic.-"Recuperar de les golfes de l'oblit tot d'elements patrimonials, referents històrics, festius i tradicionals de la ciutat". Amb aquest objectiu, des de l'Oficina de Turisme de Vic s'impulsen tot un seguit de visites guiades pels diferents barris de la ciutat. El guia, Xavier Cervera, ha explicat que el proper 27 de febrer a les 5 de la tarda es donarà inici a aquest cicle de visites guiades pel barri del Remei. Entre els secrets que es "redescobriran" hi haurà l'explicació de per què el barri porta aquest nom o es podrà passejar per l'indret on es va construir la primera plaça de braus de la ciutat. Les passejades són gratuïtes, però cal inscriure's a l'Oficina de Turisme ja que l'aforament és limitat.

Anar al contingut