Vic esgarrapa pessics del segon premi i reparteix una sèrie d'un cinquè de la Rifa de Nadal

Vic esgarrapa pessics del segon premi i reparteix una sèrie d'un cinquè de la Rifa de Nadal

Vic esgarrapa pessics del segon premi i reparteix una sèrie d'un cinquè de la Rifa de Nadal

Pla general de l'exterior de l'Estanc Crivillés, l'establiment que ha venut una butlleta del segon premi de la grossa de Nadal. Imatge del 22 de desembre de 2016 (Horitzontal).

Pla general de l'exterior de l'Estanc Crivillés, l'establiment que ha venut una butlleta del segon premi de la grossa de Nadal. Imatge del 22 de desembre de 2016 (Horitzontal).

ACN Vic.-La Rifa de Nadal ha deixat 310.000 euros a la ciutat de Vic. Així doncs, a la capital d'Osona s'han venut dos dècims del segon premi, el 04536, i també una sèrie d'un cinquè premi, el 39415. En concret, els dècims del segon premi, guardonats amb 125.000 euros cadascun, s'han venut als estancs del carrer Virrei Avilés i el de la Rambla del Passeig. D'altra banda, la sèrie del cinquè premi (60.000 euros) s'ha venut des de l'administració número 3, coneguda com el Cau del Drac, que el Nadal de l'any 2005 va repartir 510 milions d'euros de la grossa de Nadal. Tot i el premi, aquest dijous hi havia poc ambient a l'administració vigatana, a excepció d'algun client que entrava per felicitar els propietaris. L'administrador, Miquel Colina, s'ha mostrat molt content i ha explicat que s'ha venut tot per finestreta. Colina espera que tots els premis que s'han repartit a Vic, però també els que han caigut a Manlleu, facin agafar il·lusió als compradors osonencs de cara al sorteig del 6 de gener.

Vic ha esgarrapat alguns pessics de la Rifa de Nadal aquest 22 de desembre, així com també el municipi veí de Manlleu. En concret, a la capital d'Osona s'han venut dos dècims del segon premi, el 04536, i una sèrie completa d'un cinquè premi, el 39415. Sumant els tres premis, la ciutat de Vic ha estat afortunada amb un total de 310.000 euros (125.000 euros per cada dècim del segon premi, i un total de 60.000 euros per la sèrie del tercer premi).Entre els propietaris dels establiments vigatans hi havia molta satisfacció per haver repartit la sort entre els seus clients. L'ambient a les administracions no era d'eufòria, ja que no s'hi ha acostat cap dels afortunats, sinó que més aviat es respirava el ritme d'un dia qualsevol. El propietari de l'administració número 3 de Vic, Miquel Colina, ha assenyalat que el fet que en conjunt hagin tocat "pocs premis" fa que l'expectació no hagi estat tan elevada com, per exemple, l'any 2005 quan la grossa de Nadal va caure íntegrament a Vic. Miquel Colina, que en els darrers deu anys ha repartit set premis, ha explicat que no poden saber les persones a qui els ha tocat, però els afortunats es van descobrint dies més tard quan tornen a comprar butlletes pel sorteig del 6 de gener. "Llavors és quan es descobreixen i et fan saber que han estat els afortunats que els va tocar el premi a la grossa de Nadal i et donen les gràcies. En alguna ocasió fins i tot ens han portat una ampolla de cava", ha relatat Colina. Per la seva banda, Jaume Crivillés, propietari de l'Estanc Crivillés que ha repartit un dècim del segon premi de la grossa de Nadal, ha explicat que era la primera vegada que el seu establiment donava un premi d'aquestes característiques. Tot i això, Crivillés ha recordat que l'estanc sí que ha donat diferents premis de la Quiniela, la Bono Loto o la Primitiva.Crivillés ha explicat que amb el número 59444, del qual s'han venut deu números a Manlleu corresponents a un quart premi de la grossa de Nadal, s'ha creat una mica de confusió a l'establiment. Des de fa anys, a l'estanc s'agafa un número i es ven en participacions per l'ONG 'Osona amb els nens'. La causalitat ha volgut que el 44495, que és el número que havien venut en participacions, és el mateix però girat que el que ha tocat a Manlleu. "Ha estat una situació divertida, tot i que òbviament no ens ha tocat cap premi", ha destacat.