Vic celebrarà el Dijous Llarder durant tres dies amb el porc com a protagonista

Vic.- Vic celebrarà el Dijous Llarder amb diverses activitats durant els dies 31 de gener i 1 i 2 de febrer. La rostida de dos porcs, que seran cuinats pel col·lectiu Osona Cuina, donarà el tret de sortida a la celebració, que aquest any inclourà també àpats amb el porc com a protagonista tant dissabte com diumenge a la plaça Major. Una altra activitat destacada de la celebració del Dijous Llarder és un taller per als més menuts sobre com elaborar botifarra. El lliurament de la llonganissa d'or recaurà aquest any en la cuinera Carme Ruscalleda, en un acte organitzat conjuntament amb IGP Llonganissa de Vic. La celebració també inclou un concert musical i tallers de cuina.
Vic celebrarà el Dijous Llarder durant tres dies amb el porc com a protagonista

Vic celebrarà el Dijous Llarder durant tres dies amb el porc com a protagonista

Vic.- Vic celebrarà el Dijous Llarder amb diverses activitats durant els dies 31 de gener i 1 i 2 de febrer. La rostida de dos porcs, que seran cuinats pel col·lectiu Osona Cuina, donarà el tret de sortida a la celebració, que aquest any inclourà també àpats amb el porc com a protagonista tant dissabte com diumenge a la plaça Major. Una altra activitat destacada de la celebració del Dijous Llarder és un taller per als més menuts sobre com elaborar botifarra. El lliurament de la llonganissa d'or recaurà aquest any en la cuinera Carme Ruscalleda, en un acte organitzat conjuntament amb IGP Llonganissa de Vic. La celebració també inclou un concert musical i tallers de cuina.