"Viatge màgic a Àfrica". Dilluns 8, dia de la Immaculada

"Viatge màgic a Àfrica" la primera pel·lícula europea de ficció amb imatge real en format 3D estereoscòpica es va emetre dilluns, 8 de desembre, a les 10.30 per TV3.

"Viatge màgic a Àfrica", dirigida per Jordi Llompart, és un viatge espiritual per als adults i un viatge màgic per als nens, ple de misteris, aventures i descobriments.  El llargmetratge es va estrenar a Catalunya el maig del 2010 i s'ha distribuït en formats i versions diferents 3D-2D  a més de 40 països d'arreu del món.

El film ha rebut diversos guardons que destaquen el talent i la innovació del projecte cinematogràfic pioner del 3D a Espanya i a Europa, com el Premi Gaudí 2010 al millors efectes especials, el Premi FICOD 2008 del Ministeri de la Indústria a la Innovació, i el premi María Honorífica 2009 del Festival Internacional de Cine de Sitges.

És una producció d'Orbita Max, amb producció associada de Televisió de Catalunya, Invercartera, Apuntolapospo, Inverpyme i Mas Films. Compta amb l'ajuda del Programa Media al desenvolupament i  el suport de l'ICAA i l'ICEC.

Sinopsi:
La Jana, una nena de deu anys, veu un bosquimà hospitalitzat. Aleshores decideix començar un viatge màgic amb el seu cavall alat, buscant el nen per Àfrica, la seva terra. A Àfrica coneixerà en Mel, que serà el seu millor amic i que viatjarà amb ella sempre que pugui. La Jana també interactuarà amb altres nens, animals i plantes, que li mostraran el camí a la imaginació i el sentit de la vida. El viatge màgic de la Jana a Àfrica conté un missatge profund sobre l'amistat, l'amor, la passió, la natura i la imaginació.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció, producció i guionista: Jordi Llompart
Producció executiva TVC: Oriol Sala-Patau
Actors: Eva Gerretsen (Jana), Raymond Mvula (Mel), Michael Van Wyk (Kabbo), Verònica Blume (mare de la Jana), Adrià Collado (pare de la Jana), Leonor Watling (fada), Odette Ochs (Gal·la), Natasha Lamoela (mare de la Gal·la), John Whiteley (home mussol), entre d'altres.
Director de fotografia: Tomàs Pladevall
Director efectes visuals 3D: Josep Maria Aragonès
Imatges generades per ordinador i efectes visuals: Entropy Studio
Música: David Giró
Anar al contingut