Barcelona

Via Laietana, Gran de Gràcia i Rambla de la Marina, tallades pel Dia Sense Cotxes

Hi ha diverses línies de d'autobús afectades i activitats per fomentar la mobilitat sostenible

RedaccióActualitzat

Barcelona se suma al Dia Internacional Sense Cotxes tallant al trànsit a Via Laietana, Gran de Gràcia i Rambla de la Marina i amb diverses activitats que fomenten l'ús del transport públic.

 

Diverses línies d'autobús queden afectades:

La Via Laietana estarà tallada durant tot el dia i les línies que es desvien o es limita el seu recorregut són la V15, V17, la 45, la 120 i la ruta vermella del Bus Turístic.

La Rambla de la Marina està tallada des de les 8.00 fins a les 15.00. Aquí, la línia afectada és la 79.

I finalment, Gran de Gràcia estarà tallat des de les 17.00 fins a les 21.00. I per tant, queden afectades les línies  V17, 22 i 24.

Millorar la qualitat de l'aire

La quarta tinent d'alcalde, Janet Sanz, recorda que el principal objectiu de la jornada és pacificar l'espai públic i millorar la salut dels ciutadans.

" Per tal que la gent ens ajudi i treballi per un benefici que és comú i col·lectiu que és aconseguir que Barcelona sigui més saludable per a tothom perquè el que està en risc és la nostra salut. I aquest és el compromís municipal, treballar des de tots els fronts per aconseguir que la gent pugui aconseguir respirar un aire net i que els nens i nenes de la ciutat creixin i visquin en una ciutat saludable"

 

La jornada tanca una setmana dedicada a la mobilitat sostenible i coincideix, aquest any, amb els actes culturals de la Mercè.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut