Handbol

Veszprem, Celje i Montpeller, rivals a evitar pel Barça en el sorteig de vuitens de la Champions

El Barcelona Cifec, que ha finalitzat invicte la lligueta de classificació per a vuitens de final de la Lliga de Campions, coneixerà aquest dimarts el seu rival en aquesta ronda, després d'un sorteig que se celebrarà a Viena i en el qual hauria d'evitar equips tan perillosos com el Veszprem hongarès, on milita l'exporter blaugrana Dejan Peric, el Celje eslovè o el Montpeller francès. Els barcelonistes s'emparellaran amb un segon de grup, amb el qual jugaran el partit d'anada el 2 o el 3 de desembre i el de tornada, al Palau Blaugrana, el 9 o el 10 del mateix mes.

Actualitzat

Possibles rivals a vuitens

Veszprem i Celje només han perdut un partit en la primera fase i es mantenen invictes a la Lliga del seu país, mentre que el Montpeller és líder del seu campionat amb sis victòries en set jornades i a Europa només ha perdut a la pista del Valladolid (34-25) i ha cedit un punt a casa també davant el quadre castellà (29-29). Un altre rival incòmode per al Barcelona seria el Txehovskie Medvedi, actual campió de la Recopa d'Europa i líder invicte de la Lliga russa, que ha finalitzat la primera fase amb quatre victòries i dues derrotes.

Ja en l'últim nivell de dificultat es troben el Pick Szeged hongarès, que comparteix liderat al seu país amb el Veszprem, i el Chambery, quart en el campionat francès. Els dos equips han sumat tres triomfs, un empat i dues derrotes en la fase anterior. La llista la tancaria el GOC Gudme danès, amb tres victòries i tres derrotes en la lligueta, que seria potser el rival més assequible en el sorteig de demà.

Dels equips espanyols que entren en el sorteig, només el Barça Cifec, el Ciudad Real i el Kiel han acabat la lligueta sense cedir cap punt, mentre que el Portland ha perdut un partit i el Valladolid ha sumat quatre victòries i dos empats.

Anar al contingut