Vermaelen, entrenant-se a la Ciutat Esportiva en una imatge d'arxiu. (Foto: www.fcbarcelona.cat)
Futbol

Vermaelen s'incorpora al grup en un entrenament amb només set futbolistes del primer equip

Thomas Vermaelen, que ha fet una part del treball amb el grup, ha estat la gran novetat de l'entrenament del Barça aquest dijous al matí, en què només hi han participat set futbolistes del primer equip. Masip, Montoya, Douglas, Adriano, Alves i Xavi també s'han exercitat sobre la gespa del camp 2 de la Ciutat Esportiva, sota l'atenta mirada d'un Luis Enrique especialment atent al treball dels laterals Montoya i Douglas

Actualitzat

Thomas Vermaelen, que ha fet una part del treball amb el grup, ha estat la gran novetat de l'entrenament del Barça aquest dijous al matí, en què només hi han participat set futbolistes del primer equip. Masip, Montoya, Douglas, Adriano, Alves i Xavi també s'han exercitat sobre la gespa del camp 2 de la Ciutat Esportiva, sota l'atenta mirada d'un Luis Enrique especialment atent al treball dels laterals Montoya i Douglas.

Qui no ha pogut treballar al costat dels seus companys és Rafinha, que ha seguit fent treball específic. El primer equip tornarà a exercitar-se aquest divendres, a partir de les 10 hores.

Anar al contingut