Salou/Vila-seca

Veremonte no executa l'opció de compra sobre els terrenys de BCN World

El grup promotor afirma que té interès en el projecte i el govern assegura que tirarà endavant

RedaccióActualitzat

El grup Veremonte, promotor del macrocomplex d'oci, turisme i joc BCN World, ha comunicat que no comprarà els terrenys de La Caixa on s'havia d'edificar el projecte. Una opció de compra que vencia aquest dimecres.

Veremonte ho ha anunciat en un comunicat al·legant que hi ha una falta de concreció en el Pla Director Urbanístic del complex. El grup afirma que continua treballant en el disseny de cadascun dels seus projectes d'hotels i casinos, però, per ara, no exerciran el control de tot el complex BCN World.

Fonts relacionades amb el projecte citades per l'agència EFE asseguren que ara volen negociar amb La Caixa un nou termini de compra sobre els terrenys i han negat que la decisió de no exercir ara l'opció de compra impliqui que hi hagi "problemes de finançament".

El govern afirma que el pla urbanístic estarà acabat en els pròxims mesos i que BCN World tirarà endavant, amb Veremonte o sense. En declaracions a la premsa al Parlament, ha defensat que es tracta d'un projecte que el govern creu que "té recorregut i que veurà la llum els pròxims mesos del 2015", ja que té al darrere diversos inversors i operadors.

Els terrenys són propietat de La Caixa, que els ven per 377 milions d'euros, i Veremonte va pactar l'estiu una pròrroga de l'opció de compra de tres mesos a l'espera que s'iniciessin els canvis urbanístics a la zona que permetin augmentar l'edificabilitat, entre altres aspectes.

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut