Mataró

Els Capgrossos truquen a la porta de la glòria castellera a Les Santes

La colla de Mataró descarrega el 2 de 9 amb folre i manilles i el 5 de 9 amb folre en una diada històrica a casa

RedaccióActualitzat

Mataró estava de festa abans de la jornada d'aquest diumenge i ara té un motiu més per celebrar. Els Capgrossos de Mataró es confirmen com una colla a l'alça amb una actuació històrica a casa, a la plaça de Santa Anna, per Les Santes.

En una de les diades més importants del calendari casteller, que ha arrencat tot just fa un mes, la colla local ha fet un salt de qualitat i ja truca a la porta de la glòria castellera. Acompanyats pels Castellers de Vilafranca i els Minyons de Terrassa, han deixat una diada per recordar.

Els Marrecs de Salt es converteixen en colla de nou en la seva diada

Els Capgrossos han descarregat tot el que han intentat. I no ha estat poc. Han descarregat el 5 de 9 amb folre i la torre de 9 amb folre i manilles

Els de la camisa blava han començat amb un 3 de 9 amb folre impecable:

I en segons ronda, per primer cop a casa i per quart cop a la seva història, el 2 de 9 amb folre i manilles:

I per acabar-ho de reblar, el 5 de 9 amb folre. Els ha costat un intent desmuntat en tercera ronda, però en la ronda de repetició l'han clavat. Han descarregat el 5 de 9 i han tancat la millor actuació de la seva història:

Diada de gammes extres

Els Verds han contribuït a aquesta diada històrica amb dos castells inèdits a la plaça de Santa Anna de Mataró: el 4 de 9 amb folre i l'agulla i el 3 de 8 aixecat per sota.

Els de Vilafranca han començat descarregant un treballat 4 de 9 amb folre i l'agulla. És el primer de la seva temporada i un castell especial que feia tres anys que no aconseguien descarregar, tot i que al llarg de la seva història l'han dominat en moltes ocasions:

En segona ronda, els Castellers de Vilafranca han descarregat la torre de 9 amb folre i manilles, la segona consecutiva que s'ha vist a la plaça de Santa Anna després del 2 de 9 amb folre i manilles dels Capgrossos:

Els quedava el 3 de 8 aixecat per sota, un castell especial i car de veure. Els ha caigut en tercera ronda, però l'han descarregat en la ronda de repetició:

Els Minyons han completat la tripleta màgica: 3 de 9 amb folre, un 4 de 9 amb folre i 5 de 8.

Els de la camisa malva han descarregat sense problemes el 3 de 9 amb folre, per novè cop aquesta temporada. L'últim, tot just aquest dissabte a Sant Cugat:

En segona ronda, els Minyons han descarregat el 4 de 9 amb folre que han hagut de treballar força perquè no fes llenya:

A la tercera ronda, els Minyons han descarregat el 5 de 8 sense dificultat:

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut