Tenis

Verdasco marxa de Viña del Mar per la porta del darrere en caure davant Pablo Cuevas per 7-5 i 6-3

La jornada ha estat nefasta per als tenistes espanyols que participen en el torneig de Viña del Mar. Fernando Verdasco, Daniel Gimerno-Traver i Marcel Granollers-Pujol s'han quedat sense quarts de final en caure eliminats davant els seus respectius contrincants. La derrota de Verdasco pot afectar la seva preparació i el seu rendiment per a l'enfrontament de Copa Davis que jugaran la setmana que ve el Perú i Espanya.

Actualitzat
Fernando Verdasco no ha sabut imposar la seva qualitat al torneig Viña del Mar i un dia hororrós ha acabat amb les seves esperances de fer un bon paper a Xile i demostrar per què era el quart cap de sèrie. I és que el jove de 24 anys ha perdut en segona ronda davant el desconegut Pablo Cuevas per 7-6 i 6-3. L'espanyol ha tingut moltíssimes ocasions per trencar-li el servei al rival i agafar avantatge, però ha estat incapaç de doblegar l'uruguaià. En el segon set, Verdasco ha continuat trobant-se molt incòmode a la pista i ha acabat perdent el partit.

Daniel Gimeno-Traver ha perdut per un doble 6-2 davant l'argentí José Acasuso, mentre que Marcel Granollers-Pujol ha caigut derrotat enfront el també argentí Juan Pablo Brzezicki per idèntic resultat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut