El vestit de la Dorothy de la pel·lícula "El màgic d'Oz"
El vestit de la Dorothy de la pel·lícula "El màgic d'Oz"
Nova York

Venut per 1,5 milions de dòlars l'emblemàtic vestit de la Dorothy d'"El màgic d'Oz"

La peça ha estat subhastada per la casa Bonhams dins d'un catàleg amb 400 productes provinents de grans produccions de Hollywood

RedaccióActualitzat

L'emblemàtic vestit de quadres blancs i blaus de la Dorothy de la pel·lícula "El màgic d'Oz" (1939) ha estat venut aquest dimarts per 1,5 milions de dòlars en una subhasta celebrada per la casa Bonhams.

El preu final ha estat superior a l'expectativa inicial, que rondava al voltant del milió d'euros. El vestit va sortir a la venda amb un preu aproximat de 800.000 dòlars i finalment gairebé ha estat venut pel doble.

La peça ha estat subhastada a Nova York dins d'un catàleg amb 400 productes provinents de grans produccions de Hollywood. A la subhasta hi havia un total de dotze objectes del musical "El màgic d'Oz".

A la mateixa venda pública també s'ha venut per 425.000 dòlars un vestit jaqueta negre que Marilyn Monroe va portar a "Els senyors prefereixen les rosses".

Amb la venda de tots els productes de les grans produccions de Hollywood, s'han obtingut prop de quatre milions de dòlars.

Anar al contingut