El quiosc del mercat de la plaça del Lleó de Girona on s'ha venut el número 1714
El quiosc del mercat de la plaça del Lleó de Girona on s'ha venut el número 1714
Girona

Venut en menys d'un quart d'hora el número 1714 de la Grossa de Cap d'Any

Els bitllets s'han venut íntegrament al mercat de la plaça del Lleó de Girona, a qui li ha tocat per sorteig

RedaccióActualitzat

El 1714 ha durat menys d'un quart d'hora al quiosc del mercat de la plaça del Lleó de Girona. Els bitllets de la Grossa de Cap d'Any amb aquest número s'han esgotat a un quart de nou del matí. Tot i això, no ha batut el rècord de l'any passat d'un estanc de Cervera que el va esgotar en 10 minuts.

El número 1714 té tanta demanda que se sorteja entre els establiments que el sol·liciten. L'administració de loteries de la Generalitat, a més, posa certes condicions per a la venda d'aquest significat número. No es pot adquirir per internet, ni es poden proporcionar més de dues butlletes per persona ni es pot reservar. De fet, el 1714 és l'únic número que no es pot comprar per internet. N'hi havia 80 butlletes a la venda.

Es va donar el cas, l'any 2013, que les reserves van fer que s'esgotés abans que els bitllets arribessin al punt de venda.

És la tercera vegada que es decideix per sorteig qui vendrà aquest número, el més buscat des que existeix aquesta loteria. L'any passat es va vendre a Cervera i el 2014, a Sant Antoni de Vilamajor i Barcelona. 

ARXIVAT A:
Loteria
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut