Venècia

Venècia comença amb "Jerichow", "Aquil·les i la tortuga" i "Valentino: el último emperador"

Després de l'expectació que va provocar la presència de George Clooney i Brad Pitt a la catifa vermella de Venècia, la Mostra ha obert aquest dijous la competició oficial amb la projecció de "Jerichow", de l'alemany Christian Petzold, i "Aquil·les i la tortuga", dirigida i protagonitzada pel japonès Takeshi Kitano, que aspira a aconseguir el segon Lleó d'Or de la seva carrera. L'altra projecció d'aquest dijous, però fora de concurs, ha sigut "Valentino: el último emperador" del nord-americà Matt Tyrnauer i que és un documental sobre la vida del dissenyador italià. Per cert que Valentino organitza aquesta nit una festa a Venècia amb la presència d'actrius com Gwyneth Paltrow i Uma Thurman.

Actualitzat

Les altres projeccions d'aquest dijous són "PA-RA-DA", de Marco Pontecorvo; "Shirin", d'Abbas Kiarostami, i "Guilala no Gyakushu", de Minoru Kawasaki.

La competició continua aquest divendres amb la projecció de la pel·lícula "Inju, la bête dans l'ombre", dirigida per l'alemany Barbet Shroeder, i l'esperada "The burning plain", una producció nord-americana del mexicà Guillermo Arriaga.

Anar al contingut