Salt

Veïns, immigrants i Ajuntament de Salt consensuen un manifest contra la inseguretat

Les associacions de veïns, la Federació de Comerciants, les entitats d'immigrants i els grups polítics de Salt estan units. Tots junts han consensuat per unanimitat un manifest per reclamar més presència policial al municipi i demanar mà dura contra els reincidents. Ara faran arribar aquest document al president de la Generalitat, José Montilla, i al conseller d'Interior, Joan Saura. Els col·lectius reclamen que la resposta no trigui més de dues setmanes.

Actualitzat
Els veïns, els immigrants i l'Ajuntament de Salt fan front comú per enfortir la cohesió social, després de les disputes dels últims dies. Tots s'han unit per redactar un document que reclama més presència policial i exigeix més fermesa contra els reincidents.

Aquest manifest el firmaran el 8 de març i el faran arribar al president de la Generalitat, José Montilla, i al conseller d'Interior, Joan Saura. La portaveu del col·lectiu, Cesca Terrón, demana una resposta ràpida i destaca la unitat de les peticions.

Veïns, immigrants i Ajuntament també han acordat tirar endavant la taula per a la convivència, anunciada pel consistori, i han demanat que s'hi sumin tots els grups municipals.
Anar al contingut