Teià

Veïns de Teià organitzen patrulles de vigilància nocturna davant l'augment de robatoris a la zona

Els veïns de les urbanitzacions de la Vinya i el Castell, a la població de Teià, al Maresme, han decidit fer vigilància nocturna pels carrers. La iniciativa l'han presa després de patir tretze robatoris en els últims quinze dies. Els lladres han entrat de nit a les cases mentre els propietaris dormien. Els robatoris s'han comès en un radi de tan sols 300 metres, però els afectats no han patit cap agressió ni violència, com sí que ha passat a les Borges del Camp.

Actualitzat
A Teià ha crescut la preocupació per la seguretat arran dels nombrosos robatoris que s'han detectat a la localitat. Els veïns afectats estan molt preocupats i per això s'han reunit per buscar una solució. Una possibilitat era encarregar-se ells mateixos de la vigilància nocturna i és el que han decidit fer. Aquest dilluns distribuiran els torns. La vigilància nocturna és el que els preocupa més, perquè tots els robatoris s'han comès de nit i amb els propietaris a dins de les cases, mentre dormien. Les cases afectades són en dues urbanitzacions, la Vinya i el Castell, de Teià.

En la reunió que han fet aquest diumenge a la tarda, els veïns també han decidit portar xiulets per poder alertar la comunitat en el moment que hi hagi un robatori. Els propietaris estan espantats i tenen por que, si no es para l'onada de robatoris, arribi un dia que hi hagi, a més de danys materials, danys a les persones. Les urbanitzacions de la Vinya i el Castell apleguen uns 300 veïns. L'Ajuntament de Teià ha convocat una reunió informativa per dijous.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut