Concentració de veïns aquest dissabte a la platja de la Barceloneta en protesta pels efectes del turisme massiu
Concentració de veïns aquest dissabte a la platja de la Barceloneta en protesta pels efectes del turisme massiu
Barcelona

Veïns de la Barceloneta tornen a queixar-se dels efectes del turisme massiu

Convocats per la plataforma La Barceloneta diu prou, els manifestants han desplegat pancartes amb lemes com "Turistes: aneu als hotels, els apartaments són per viure-hi"

RedaccióActualitzat

La plataforma La Barceloneta diu prou ha convocat aquest dissabte una concentració a la platja del barri per protestar pels efectes que el turisme massiu hi provoca i que asseguren que cada dia són més greus. Amb lemes com "Turistes: aneu als hotels, els apartaments són per viure-hi" o "Vull créixer, viure i jugar a la Barceloneta", una cinquantena de persones han respost a la convocatòria llançada a través de les xarxes socials:

 


La plataforma es queixa que el turisme massificat expulsa els veïns del barri a causa de l'especulació immobiliària. També que els veïns que s'hi poden quedar veuen envaït l'espai públic, i pateixen incivisme i inseguretat associats a la presència de turistes.

Els manifestants han fet una cadena humana a tocar de l'aigua:

 

 

♦ Denuncien una parella fent sexe a plena llum del dia a la Barceloneta

 

La plataforma ha fet servir l'etiqueta #CapMesEstiuComAquest per denunciar les situacions quotidianes que han de suportar des de fa temps:

 

 

 




 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut