Cervià de Ter

Veïns de Cervià de Ter animen a seguir-se mobilitzant contra la línia de molt alta tensió entre Bescanó i Santa Llogaia

Després de diverses actuacions de protesta contra el nou traçat de la línia de molt alta tensió (MAT) entre Bescanó i Santa Llogaia, com els talls de l'N-II i la GI-633, Cervià de Ter ha insistit aquest dissabte, una vegada més, a animar els veïns a mobilitzar-se contra la línia elèctrica. Sobretot la població de Cervià de Ter, però també localitats de la rodalia, han organitzat diverses activitats com una botifarrada, amb l'objectiu d'informar i conscienciar la gent del que significa aquest nou traçat.

Actualitzat
Aquesta mobilització, igual que les anteriors que han protagonitzat els veïns de Cervià, és per fer pressió per la reunió del dia 30 entre els alcaldes afectats pel nou traçat i el conseller d'Indústria, Jordi Valls.

Així, veïns de Cervià de Ter, Viladasens i Sant Jordi Desvalls, al Gironès, han organitzat una botifarrada a Cervià per protestar per aquest projecte. El nou traçat proposat per la Generalitat preveu utilitzar el corredor de 132 quilovolts entre Juià i Figueres.

D'altra banda, ahir a Riudarenes, a la Selva, 200 veïns del municipi van reunir-se per recollir propostes de cara a futures mobilitzacions.
Anar al contingut