Millo i Albiol entren al recinte protegits pels Mossos d'Esquadra

Veïns de Badalona escridassen Millo a l'acte on l'alcaldessa s'ha negat a assistir

A aquest acte no hi ha assistit cap representant del govern municipal en mostra de rebuig al 155

Actualitzat

Desenes de veïns de Badalona han rebut aquest divendres amb crits, llaços grocs, pancartes i nassos de pallasso el delegat del govern espanyol a Catalunya. Enric Millo anava acompanyat pel regidor i líder del PP a Catalunya, Xavier García Albiol.

Els dos polítics presidien l'obertura del jaciment romà de la Casa de l'Heura, que s'ha rehabilitat amb fons de l'Estat.

Aquest acte no ha comptat amb la presència de cap representant del govern municipal, després que l'alcaldessa, Dolors Sabater, anunciés que no hi assistiria en mostra de rebuig al 155, a l'existència de presos polítics i a les càrregues policials de l'1-O. De fet, a l'interior del recinte de la Casa de l'Heura només hi han accedit representants del Museu de Badalona, de la delegació del govern espanyol, del PP, el PSC i Cs.

La important presència de manifestants ha obligat a intervenir els Mossos d'Esquadra, que entre empentes han obert un cordó per facilitar l'accés de les autoritats al recinte.

 

 

Millo ha titllat l'alcaldessa i els veïns que l'han rebut de forma hostil d'"intolerants". Denuncia que l'actitud d'aquests "grups minoritaris" només fa que "aprofundir la fractura social".

El delegat del govern espanyol ha recordat a l'alcaldessa de Badalona que l'acte estava convocat per les dues administracions, i ha considerat que les "actituds intolerants" demostren que Sabater "ha posat els seus interessos de partit per davant del bé comú i dels interessos dels veïns de Badalona". Segons Millo aquesta actitud és just "el contrari del que s'hauria de fer".

 

ARXIVAT A:
Article 155Procés catalàGovern empresonat
Anar al contingut