Amsterdam

Van Gaal no està satisfet del joc dels seus homes tot i la victòria contra el Parma

La notícia dels contactes entre el representant de Ronaldo i el Reial Madrid es va escampar ahir com la pólvora i, lògicament, també va arribar a Amsterdam, al lloc de concentració del Barça. Els jugadors del Barça, que ahir van derrotar el Parma per 4 a 2 en el torneig de l'Ajax, han reaccionat amb certa fredor davant de la possibilitat que Ronaldo acabi al Madrid, i han assegurat que és un tema que ni els afecta ni els preocupa. Els jugadors barcelonistes el que volen aconseguir ara és la victòria en el torneig de l'Ajax per confirmar els seus progressos. Per aconseguir-ho, hauran de derrotar demà l'equip holandès, després d'haver-se imposat ahir contra el Parma. Tot i la victòria, Louis Van Gaal va assegurar que el joc col.lectiu de l'equip blaugrana no va ser òptim.

El tècnic holandès no es va mostrar gaire satisfet del joc del seu equip després del partit contra el Parma, tot i el resultat final de 4 a 2 favorable al Barça. Van Gaal considera que el conjunt blaugrana no va jugar com un equip sinó que van destacar més les accions individuals, fet que vol corregir en el següent partit contra l'Ajax. El més positiu va ser l'efectivitat golejadora de l'equip en la primera part: 6 ocasions, 4 gols. La part negativa va ser en la defensa, a causa de la qual el Barça va tornar a encaixar gols amb relativa facilitat, a més a més de l'arriscat sistema tàctic que vol efer servir Van Gaal aquesta temporada. L'altra lectura positiva del partit d'ahir va ser la gran actuació de l'argentí Riquelme, que amb 2 gols es va convertir en el líder que necessita l'equip després de la marxa de Rivaldo. Per al partit de diumenge, el Barça tindrà les baixes segures de Gabri, Cocu i Riquelme, tots tres amb molèsties físiques, i la porteria estarà ocupada per Bonano en substitució de Robert Enke, que va jugar els 90 minuts contra el Parma.