Actualitat blanc-i-blava

Valverde torna a prescindir dels brasilers Jónatas i Costa contra el Racing i recupera Tamudo

L'Espanyol rep el Racing aquest diumenge, amb la moral molt més alta després de la victòria a la UEFA davant l'Sparta de Praga. Respecte a l'equip que va jugar a la República Txeca, el tècnic blanc-i-blau ha introduït tres novetats, Velasco, Moisés Hurtado i Tamudo. En canvi, han quedat fora Jonathan, Sergio Sánchez i Fredson. Per tercera setmana consecutiva, Valverde no compta tampoc amb el brasiler Jónatas ni amb Costa. Rufete, encara amb molèsties, també es perdrà el partit contra el Racing.

Actualitzat

Després de la injecció de moral a la UEFA, l'Espanyol ha de centrar-se ara en la Lliga, on la seva situació és especialment delicada. Els d'Ernesto Valverde sumen dues jornades consecutives amb dos empats a zero i, amb tres derrotes, només han aconseguit sumar una victòria en el que portem de temporada contra el Celta a Montjuïc. Uns resultats que els han portat fins a la setzena posició a tan sols un punt del descens. Una situació gens còmoda per als blanc-i-blaus, que estan obligats a no fallar en aquesta setena jornada de Lliga.

A més, el Racing es tracta d'un rival directe a la zona baixa. Els cantàbrics són només una posició per damunt dels blanc-i-blaus amb els mateixos punts i també només han aconseguit una victòria, sumen tres derrotes i dos empats.

La millora del joc de l'Espanyol en els últims partits sumant-hi el partit de UEFA de dijous han de ser claus per aixecar el vol aquest diumenge davant l'afició perica, tal com diu Dani Jarque, que assegura que el que ha de fer ara l'equip és centrar-se en la Lliga.

Ernesto Valverde també coincideix que l'equip necessita sumar els tres punts de forma "urgent" per allunyar-se del descens i confirmar una setmana fantàstica després d'empatar a Vila-real i guanyar l'Sparta de Praga. Del Racing, el tècnic blanc-i-blau n'ha destacat el gegant Zigic, de qui ha dit que és un bon jugador, que condiciona una mica el joc del contrari.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut