Actualitat blanc-i-blava

Valverde promet un Espanyol competitiu a l'espera que arribin reforços

El tècnic de l'Espanyol, Ernesto Valverde, ha promès un equip competitiu que garantirà espectacle, en el primer balanç que ha fet el nou entrenador de la plantilla, tot i que continua esperant nous reforços que no s'acaben de concretar. En el tercer dia de stage a Peralada, el migcampista Ito s'ha incorporat als entrenaments i, a falta de noves incorporacions, Tamudo, lesionat, podrà integrar-se al grup abans que s'acabi la primera setmana de la concentració.

Actualitzat

Després de la sessió matinal a Peralada, Ernesto Valverde ha assegurat que tindrà un equip competitiu que garantirà espectacle. "El que nosaltres volem és jugar bé i que la gent vulgui venir a veure el seu equip, però guanyant, si us plau", ha afegit el nou tècnic blanc-i-blau.

Els divuit jugadors de Peralada conformaran el bloc fort de l'equip i motivació no els en falta. Valverde s'ha mostrat, en tot moment, content amb el rendiment dels jugadors en aquest inici de pretemporada i ha assegurat que els jugadors s'entrenen i s'impliquen molt, i que, fins i tot, de vegades els ha de frenar perquè van molt forts. Això sí, no ha amagat que prefereixi frenar-los que no pas dir-los que s'hi esforcin més.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut