RCD Espanyol

Valverde podrà disposar de Valdo, Clemente i Riera per rebre el Barça a Montjuïc

L'Espanyol vol aprofitar el bon moment que travessa per escalar fins al tercer lloc de la classificació i consolidar la seva plaça a la zona Champions. Si, a més, pot fer-ho derrotant el Barça, millor que millor. Els blanc-i-blaus esperen el derbi amb moltes ganes i una única fixació: donar-ho tot. Amb la baixa confirmada d'Iván de la Peña, la bona notícia per a Valverde és que podrà disposar dels tres jugadors que tenien molèsties: Valdo, Clemente i Albert Riera, tot i que aquest últim s'ha entrenat al marge dels companys.

Actualitzat

S'han acabat els victimismes. L'Espanyol no vol sentir a parlar d'empats, ni de bons partits, ni d'equips revelació, ni de mala sort. L'Espanyol vol els tres punts, continuar escalant posicions a la Lliga i convertir-se en un dels grans del campionat. Són prou al·licients per mantenir motivada una plantilla que travessa un moment dolcíssim, però si hi afegim que el pròxim partit és un derbi i que si derrota el Barça l'equip es col·locarà tercer, l'ambició dels homes de Valverde és infinita.

L'objectiu, doncs, està clar: treure de nou Rijkaard de polleguera i infligir a l'etern rival una derrota dolorosa. L'Espanyol buscarà una victòria com la de l'any passat per mantenir la ratxa i evitar que el Barça sumi la segona victòria a domicili. Valverde podrà disposar de tots els seus homes, ja que Valdo i Clemente s'han incorporat al grup i ja tenen oblidades les seves molèsties. Al marge, s'ha exercitat Albert Riera. El mallorquí va rebre un cop ahir, però no tindrà problemes per ocupar una plaça a la banda dreta de l'atac blanc-i-blau. Com ha resumit molt bé Luis García, l'Espanyol haurà de treure el caràcter que porta dins per, amb el suport incondicional del Lluís Companys, caminar cap a l'èxit i la victòria.

En busca del gol 3200

L'Espanyol està cada vegada més a prop d'aconseguir els 3.200 gols en Lliga, i el derbi seria un esdeveniment idoni per aconseguir-los. Per això, els homes de Valverde haurien de batre dues vegades Víctor Valdés, ja que fins ara sumen 3.198 gols a Primera Divisió.

D'altra banda, Raúl Tamudo, màxim golejador de la història del club català i un dels artífexs que el Barcelona perdés l'última Lliga, espera prolongar la seva bona ratxa, ja que ha marcat en tres dels últims quatre derbis.

Anar al contingut