Actualitat blanc-i-blava

Valverde no convoca Luis García per a l'amistós d'avui contra el Saint-Étienne

Luis García no jugarà l'amistós d'avui contra el Saint-Étienne a Annecy. El tècnic, Ernesto Valverde, no l'ha inclòs a la llista de convocats de l'Espanyol després de l'encreuament de declaracions entre el migcampista asturià i el màxim responsable tècnic. Valverde hi desplaçarà 22 jugadors amb sis incorporacions del filial. El president blanc-i-blau, Daniel Sánchez Llibre, s'ha mostrat disgustat per la polèmica que s'ha generat al voltant de la condició física dels jugadors, i ha donat ple suport al tècnic Ernesto Valverde.

Actualitzat

L'Espanyol juga aquest vespre un amistós davant el Saint-Étienne a França. Un partit on Valverde podrà continuar fent proves amb els seus homes i que oferirà en directe el canal 33, a les vuit del vespre. El tècnic blanc-i-blau ha convocat sis jugadors dels filial i ha deixat fora Luis García, per motius tècnics.

La plantilla va fer ahir a la tarda una segona sessió d'entrenament, amb l'ambient encara enrarit per l'encreuament de declaracions entre Luis García i Ernesto Valverde. De moment, l'asturià ha estat l'únic jugador que per motius tècnics s'ha quedat fora de la llista de convocats de cara al partit d'avui. Enmig d'aquest ambient gèlid, qui hi ha volgut dir la seva és el president. Daniel Sánchez Llibre està disgustat per la situació creada i s'ha posat al costat de Valverde.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut