Llei concursal per salvar companyies i llocs de treball.
Una llei per salvar companyies i llocs de treball.

"Valor afegit" analitza la futura llei concursal, i entrevista l'empresari Josep Figueras, que ha trobat en l'exportació un antídot contra la crisi

Aquest dimecres a les 00.05, a TV3, "Valor afegit", el programa d'informació econòmica de TV3, explica com serà la nova llei concursal que tramita el Congrés, parla dels avions i vaixells abandonats a causa de la crisi, i entrevista un dels empresaris catalans més internacionals, Josep Figueras, per saber com, gràcies a l'exportació, se supera la crisi.

Actualitzat

La futura llei concursal

Els concursos de creditors han estat, sovint, el primer pas en el camí de la liquidació d'una empresa. Però arran de la crisi, ara tots els esforços miren de convertir aquests concursos en un instrument per salvar les companyies i els llocs de treball. Aquest dimecres, "Valor afegit" explica quins canvis es preveuen en la nova llei concursal que s'està tramitant al Congrés.

Entrevista a Josep Figueras

El president de la companyia catalana de butaques més internacional explica la importància de les exportacions per poder superar la crisi. Figueras Seating ha dissenyat i fabricat els seients d'espais tan emblemàtics com les seus de l'ONU de Ginebra i de Nova York o el Parlament de Hanoi.

Vaixells i avions abandonats

La crisi ha fet insostenible el manteniment de molts vaixells i avions que alguns particulars i empreses havien adquirit durant els anys de bonança econòmica. Ara han quedat abandonats a ports i aeroports i es busca una sortida ja sigui per restaurar-los o per desballestar-los.

tv3.cat/valorafegit

facebook.com/valorafegitTV3

@valorafegitTV3

Anar al contingut