Futbol

Valdés s'allunya de la renovació en exigir nou milions d'euros per temporada quan el Barça només n'hi ofereix sis

El Barça no s'ha contagiat del dispendi sense aturador que sembla haver imprès el Reial Madrid en aquesta època de fitxatges i continua apel·lant a la prudència i la mesura en totes les seves negociacions. Això, però, li està comportant problemes amb assumptes tan urgents com la renovació de Valdés. El porter s'allunya del club blaugrana perquè, segons ha pogut saber TV3, demana nou milions d'euros per temporada mentre que el Barça només n'hi ofereix sis.

Actualitzat
Els fitxatges milionaris de Cristiano Ronaldo i Kaká pel Reial Madrid han deixat molt clars els dos eixos de la postura econòmica del Barça: mesura i contenció. De moment, però, això està portant alguns problemes al club blaugrana.

És el que està passant amb Víctor Valdés. El representant del porter, Ginés Carvajal, reclama nou milions d'euros per temporada perquè el porter accepti la renovació però, a dia d'avui, el club només n'hi ofereix sis. I és que pel club els interessos generals estan per sobre dels individuals.

La mateixa política se seguirà amb les futures incorporacions. Ribéry interessa -és una de les prioritats de Guardiola- però no s'imitarà l'estil Florentino ja que el Barça no vol estirar més el braç que la màniga. Segons sembla, el club farà una oferta al Bayern i tot dependrà de la resposta de l'entitat bavaresa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut