Barça

Valdés s'acomiada del vestidor del Barça i viatja a Alemanya per continuar amb la seva recuperació

Valdés, tal i com ha explicat el programa "Esport club", s'ha acomiadat aquest dilluns dels seus companys a la ciutat esportiva. El porter de Gavà, en un discurs emotiu, ha agraït especialment el suport rebut per Iniesta, el seu millor amic, i Xavi. Valdés no serà dissabte al Camp Nou i es desconeix quan es podrà acomiadar de l'afició del Barça.

Actualitzat

Víctor Valdés, intervingut per un trencament en el lligament creuat anterior del genoll dret a finals de març, ha finalitzat la primera fase de recuperació i la continuarà a Alemanya, segons ha informat el Barça. En un comunicat, el club blaugrana ha informat que, a partir d'ara, el jugador es desplaçarà a Augsburg, on completarà la segona fase de la seva rehabilitació amb l'equip del traumatòleg Ulrich Boenisch.

Valdés, tal com ha explicat el programa "Esport Club", s'ha acomiadat aquest dilluns dels seus companys a la ciutat esportiva. El porter de Gavà, en un discurs emotiu, ha agraït especialment el suport rebut per Iniesta, el seu millor amic, i Xavi. Valdés no serà dissabte al Camp Nou i es desconeix quan es podrà acomiadar de l'afició del Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut