Actualitat blaugrana

Valdés rebutja qualificar la temporada de fracàs i se solidaritza amb Rijkaard

"No m'agrada parlar de fracàs", ha dit Víctor Valdés a la roda de premsa d'aquest divendres al Camp Nou. El porter blaugrana ha fet balanç i creu que la paraula que millor defineix la temporada és decepció: "Tant jo com els meus companys hem donat el màxim en cada partit i hem sortit del camp amb el cap ben alt". Valdés també ha volgut solidaritzar-se amb Frank Rijkaard per tots els rumors que qüestionen la continuïtat de l'entrenador holandès: "Crec que s'està faltant al respecte a la seva trajectòria", ha afirmat, referint-se al fet que les seves cinc temporades, en conjunt, han estat exitoses.

Actualitzat

El Barça s'ha entrenat aquest matí a la Masia a porta oberta per decisió de Rijkaard. La sessió estava prevista a porta tancada, però la gran afluència de públic, motivada pel pont de l'1 de maig, ha fet canviar la previsió al tècnic. Aliè a tot l'enrenou, Ronaldinho s'ha entrenat en solitari. El brasiler, que continua recuperant-se de la lesió, no arribarà a temps d'acomiadar-se de l'afició al Camp Nou.

El vestidor dóna suport a Rijkaard

Conscient que és més fora que dins, Rijkaard ha optat per mirar-s'ho tot des de la distància. L'holandès és un dels integrants de la generosa llista de baixes que manega el club per a la temporada que ve. Sense el suport de la junta i de l'afició, els únics aliats que li queden són al vestidor, un vestidor que es mulla a favor del tècnic. No s'ha guanyat la Champions ni la Copa, i no es guanyarà la Lliga. Segon any consecutiu en blanc, però a Can Barça està prohibit parlar de fracàs.

Villa, malson culer

Si fa uns anys era el "Piojo" López qui semblava tenir la mida presa al Camp Nou, ara és el "Guaje" Villa qui s'ha convertit en el malson culer. El davanter asturià ha marcat en les seves últimes quatre visites a Can Barça, tot i que el gol que va fer amb la samarreta del Saragossa la temporada 04-05 no va servir de res perquè els aragonesos van perdre per 4-1. Però en els tres partits que ha vingut com a jugador del València, els seus gols han estat decisius per aconseguir un empat i un triomf a la Copa del Rei (05-06 i 07-08) i un altre empat a la Lliga (06-07).

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut