Barça

Valdés accepta l'oferta del Barça i renova fins al 2015

Gir de 180 graus a l'afer Valdés. El porter de l'Hospitalet, que acaba el seu actual contracte el 2010, ha desbloquejat la negociació sobre la seva renovació i ara accepta les condicions que li ofereix el Barça. Segons ha avançat Catalunya Ràdio, Ginés Carvajal, representant de Valdés, ha trucat al Barça i ha fet marxa enrere en les seves pretensions econòmiques. El porter català accepta l'oferta del club: 7 milions d'euros fins al 2015. Aquest divendres es farà oficial la renovació de Valdés.

Actualitzat
Joan Laporta, però, no ha volgut confirmar la renovació de Valdés ni ha concretat tampoc les xifres del contracte tot i que ha deixat clar que per al Barça és una prioritat la continuïtat del porter en tractar-se d'un gran jugador i un home de la cantera.

L'acord, segons TV3, ha arribat en cedir les dues parts. En l'àmbit econòmic s'acosta a la proposta inicial del club de 4 milions fixos per temporada més dos d'incentius. Amb un augment progressiu de la quantitat fixa cada any. Falta la firma final i per això el president encara no l'ha donat per tancat.

Amb Valdès renovat encara queden pendents les noves incorporacions. Un nom sobre la taula és el de David Villa. Laporta ha dit que li agrada molt, però no s'ha atrevit a dir si vindrà al Barça.

Nova durada dels mandats


La junta del Barça va reunir-se aquest dijous amb la modificació dels estatuts del club com a principal punt de l'ordre del dia. La durada dels mandats de les noves juntes i la possibilitat de votar per internet són les principals novetats que proposaran als compromissaris, que ho hauran d'aprovar a l'assemblea de finals d'agost. La junta proposa dos mandats de sis anys per als pròxims presidents a partir de l'any 2010 i també que a les eleccions es pugui votar a través d'internet. Per cert, a l'assemblea de compromissaris ja no hi haurà votacions amb cartolines, sinó que s'implantarà el vot electrònic.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut