Ambulàncies al centre de coordinació de Tortosa
Ambulàncies al centre de coordinació de Tortosa
Girona

Vaga del servei d'ambulàncies gironines a partir de l'última setmana de juliol

Serà una vaga parcial i indefinida convocada pels sindicats, que denuncien sobrecàrrega, contractacions en precari i vehicles en mal estat

RedaccióActualitzat

Els treballadors de les ambulàncies de les comarques gironines convoquen una vaga parcial i indefinida a partir de l'última setmana de juliol. Els sindicats denuncien que el servei està sobrecarregat, que hi ha vehicles en mal estat i que les noves contractacions són en precari.

La vaga afectarà els serveis de les ambulàncies del CatSalut i del SEM de les comarques gironines i de l'Alt Maresme però els sindicats volen que la vaga tingui una incidència mínima en el servei. Per això només es faran aturades durant unes hores dels dies que es determinin i es notarà, bàsicament, en els serveis programats i els que no són urgents.

Els sindicats denuncien especialment que l'empresa, la concessionària Transport Sanitari de Catalunya, fa contractacions cada cop més en precari en un sector amb una gran dispersió de categories. A més, també denuncien que les bases d'operacions i els vehicles estan en mal estat i que el servei està sobrecarregat, cosa que provoca retards.

Anar al contingut