Andana abarrotada un dilluns de vaga
Andana abarrotada un dilluns de vaga
Barcelona

Vaga de metro per la Diada, la Mercè i els partits del Barça

Els sindicats no proposaran a l'assemblea votar cap proposta de conveni col·lectiu fins que s'assoleixin les "reivindicacions" de la plantilla

RedaccióActualitzat

Els treballadors del Metro de TMB han decidit en l'assemblea d'aquest dijous que es mantingui l'actual calendari d'aturades durant cada dilluns laborable de manera indefinida i hi han afegit la Diada i la Mercè, i ampliar l'horari de vaga els dies dels partits del Barça.

Segons els sindicats, l'assemblea de treballadors ha decidit per "àmplia majoria" reforçar el calendari de vagues fins que les "reivindicacions" de la plantilla es reflecteixin en les propostes de conveni col·lectiu que faci la mediació del Govern o la direcció de Metro de TMB. Fins llavors, els sindicats no portaran a l'assemblea cap proposta de conveni col·lectiu per sotmetre-la a la votació dels treballadors.
           
La direcció de TMB ha lamentat aquest dijous en un comunicat que "per segona vegada aquest mes de juny, els treballadors de Metro han estat convocats a una assemblea en què no se'ls permet valorar la proposta de conveni sorgida del treball conjunt de les parts amb la mediació de la Generalitat".

La direcció de TMB assegura que ha tingut "un tarannà flexible, dialogant i responsable" durant la negociació "que l'ha portat a realitzar el màxim esforç possible per atendre les reivindicacions de millores laborals de la plantilla sense hipotecar les millores en el servei que reclamen els usuaris i la ciutadania".


         

Anar al contingut