Barcelona

Uriel Bertran i Jaume Renyer optaran a la secretaria general i la presidència d'ERC

Uriel Bertran i Jaume Renyer, que encapçalen un dels corrents d'opinió d'ERC, optaran, respectivament, a la secretaria general i la presidència del partit al congrés del mes de juny. Els dos caps visibles del sector crític Esquerra Independentista han anunciat aquest dimarts que tenen la voluntat d'aspirar als càrrecs, tot i que la ratificació oficial no serà fins a l'assemblea del 5 d'abril. Bertran ha apostat per un "acord democràtic català" per formar el pròxim govern de la Generalitat.

Actualitzat
El diputat d'ERC i líder del corrent Esquerra Independentista, Uriel Bertran, i el número 2 d'ERC per Tarragona a les generals, Jaume Renyer, han anunciat la voluntat de liderar el partit en una roda de premsa a Barcelona. Bertran i Renyer han comparegut acompanyats d'una trentena de membres del sector crític que encapçalen.

Ara el pas següent serà la ratificació de les candidatures per part de l'assemblea que EI farà el 5 d'abril. L'última paraula la tindran els militants d'ERC al congrés del 14 i 15 de juny.

A la conferència de premsa, Uriel Bertran ha remarcat que l'independentisme català "ha de difondre un full de ruta seriós, pautat i clar" de cara a convocar un referèndum per l'autodeterminació l'any 2014.
Anar al contingut