Dos treballadors a l'aeroport de Düsseldorf (Reuters)
Dos treballadors de l'aeroport de Düsseldorf esperant informació del vol accidentat (Reuters)
Barcelonnette

Uns testimonis asseguren que l'avió de Germanwings volava més baix del compte

L'alcalde de Prads-Haute-Bléone diu que l'accident ha passat a més de 2.000 metres d'altitud, en una zona de difícil accés

RedaccióActualitzat

L'avió procedent de Barcelona que s'ha estavellat aquest dimarts volava més baix del compte, segons alguns testimonis de la zona on hi ha hagut l'accident, als Alps francesos. Un d'ells, Jean-Paul, un resident de la localitat de Méolans-Revel, ha explicat que li ha cridat l'atenció la situació de l'aparell. "He vist un avió que volava baix", tot i que calcula que "estava a uns 4.000 metres d'altitud".

L'alcalde de Prads-Haute-Bléone, Bernard Bartolini, ha dit que l'accident ha passat a "més de 2.000 metres d'altitud i és de difícil accés". L'alcalde ha afegit: "Som a dues hores i mitja de l'últim lloc habitat i el massís està situat en plena muntanya.". Segons Bartolini, aquest matí hi havia núvols però no feia mal temps. De fet, els meteoròlegs han informat que les condicions eren "particularment tranquil·les" quan hi ha hagut l'accident. Météo France ha explicat que "les condicions eren òptimes, amb un temps sec i un cel totalment net", el vent era escàs i no hi havia núvols "perillosos" com cumulonimbus.

Anar al contingut