Calella

Uns okupes de Calella acusats d'incívics arriben a un acord després de ser intimidats pels vigilants dels propietaris

Els veïns dels okupes van denunciar molèsties i els propietaris van posar uns vigilants que els van dir que no podrien entrar i sortir de l'edifici

RedaccióActualitzat

En un edifici de Calella que pertany al BBVA hi viuen una vintena de veïns. Des de fa més d'una setmana, un dels pisos va ser ocupat per una parella amb la seva filla de 7 anys.

Des d'aleshores, els veïns van denunciar molèsties com sorolls i vidres trencats. A més es queixaven que hi portaven gent. Perquè tot això no es repetís, els administradors, és a dir, el banc, van posar uns vigilants a la porta. Aquests van anunciar a la família que si sortien de la casa no els deixarien entrar més.

Davant d'aquesta situació ha intervingut la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca i després d'una conversa entre totes les parts s'ha arribat a un acord. La família no portarà més gent al pis i no faran servir més els serveis comunitaris.

El que no vol l'entitat bancària és trobar-se més inquilins per sorpresa. Nombroses vegades hi han hagut intents d'ocupació que per una cosa o altra no han arribat a bon port. Volen impedir més problemes amb els pisos buits que queden al bloc.

Ara el tema està en mans del jutjat. La Plataforma d'Afectats per la Hipoteca intentarà acordar un lloguer social perquè es puguin instal·lar en algun pis i viure en condicions.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut