Susqueda

Uns nois van trobar el caiac de la parella desapareguda a Susqueda amb pedres a dins

Quan van relacionar la troballa amb la desaparició de la parella del Maresme van avisar els Mossos

Actualitzat

Nous elements s'afegeixen a la investigació sobre la parella del Maresme, quan fa una setmana que va desaparèixer al pantà de Susqueda.

Un grup de tres joves que dissabte va anar d'excursió amb moto al pantà va trobar-hi un caiac mig enfonsat i amb "tres o quatre" pedres de grans dimensions al centre.

Tot i que el sergent dels Mossos d'Esquadra de l'ABP de Santa Coloma de Farners, Enric Padró, assegura que "no està confirmat" que dins del caiac de la parella hi hagués pedres ni que estigués punxat, aquests elements farien pensar que es volia enfonsar l'embarcació a l'aigua.

Segons ha explicat Otto Heller, un dels testimonis, van veure "un objecte flotant" a l'aigua, del qual només en sobresortien les puntes i tenia forma de "ve baixa".

"El vam portar fins a l'embarcador, vam treure les pedres que hi havia però vam veure que estava punxat i el vam tornar a deixar."

Dilluns a la tarda, van lligar caps que podia ser el caiac de la parella del Maresme i van trucar al telèfon d'emergències 112.

Aquest dijous al matí s'ha reprès la recerca per aigua i per terra després que Interior hagi confirmat que el cotxe de la parella, trobat el fons del pantà, no hi va arribar de manera accidental.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut