Pla general de l'exterior de la botiga Wine Palace de Lloret de Mar, d'on els lladres se'n van endur 40.000 euros, aquest 15 d'a…
Pla general de l'exterior de la botiga Wine Palace de Lloret de Mar, d'on els lladres se'n van endur 40.000 euros, aquest 15 d'agost del 2018 (Horitzontal)

Uns lladres entren a la botiga Wine Palace de Lloret, rebenten la caixa forta amb una radial i s'enduen 40.000 euros

ACN Lloret de Mar.-Uns lladres han entrat a la botiga Wine Palace de Lloret de Mar (Selva), han rebentat la caixa forta amb una serra radial i s'han endut un botí de 40.000 euros. El robatori va tenir lloc de matinada. Aprofitant la foscor de la nit, els delinqüents van fer palanca a la porta de l'establiment i, un cop a dins, van dedicar-se a remenar les caixes registradores, els vestidors del personal i les oficines. Va ser precisament en un dels despatxos on van localitzar la caixa forta, que contenia els diners de la recaptació. Tot i que el Wine Palace disposa d'alarma, no se sap per què no es va activar. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per intentar localitzar els lladres.

El robatori al Wine Palace de Lloret de Mar va tenir lloc aquest dilluns a la matinada. L'establiment ven vins, licors i refrescos. Forma part d'una cadena que té unes 25 botigues més repartides arreu de Catalunya.El Wine Palace de Lloret està situat just a l'entrada del municipi venint per la C-63. És a dir, a tocar d'una carretera que va facilitar la fugida als lladres. Els delinqüents van actuar de matinada. Primer, van fer palanca per obrir les portes de l'establiment. I un cop a dins, van anar directament a buscar diners. Van regirar les caixes registradores, els vestidors i les oficines.En un dels despatxos, els lladres van localitzar la caixa forta de l'establiment. La van rebentar amb l'ajuda d'un trepant i d'una serra radial i es van emportar els diners de la recaptació. En total, cap a 40.000 euros.Els treballadors del Wine Palace es van adonar del robatori l'endemà al matí, quan van anar a la feina. Van alertar la Policia Local de Lloret de Mar i els Mossos d'Esquadra, que s'han fet càrrec de la investigació i treballen per intentar localitzar els delinqüents. Tot i que el Wine Palace no disposa de càmeres de seguretat, sí que té alarma (però no se sap per què, aquella nit no va activar-se quan van entrar els lladres).Al PGA de Caldes, més de 260.000 eurosEl robatori a la botiga Wine Palace de Lloret ha tingut lloc pocs dies després que uns altres delinqüents entressin a la urbanització de luxe PGA Resort de Caldes de Malavella (Selva). Aquí, els lladres van burlar la seguretat privada que té el complex, van entrar a quatre cases i van endur-se'n un botí de més de 260.000 euros en diners i joies. A tres de les cases, per entrar-hi, els delinqüents van forçar alguna obertura. Però a la quarta, van aprofitar que els propietaris s'havien deixar les finestres obertes i que s'estaven banyant a la piscina per esmunyir-se cap a dins. En total, els lladres van robar tres caixes fortes que estaven encastades -amb tot el que hi havia a dins- i van arreplegar joies (com ara rellotges i anells d'or) a més de diners en efectiu.

Anar al contingut