Pla obert on es pot veure un vehicle dels Agents Rurals i un altre dels pastors en el punt de la RNC de Boumort on es fa la recerca d'uns gosso…
Pla obert on es pot veure un vehicle dels Agents Rurals i un altre dels pastors en el punt de la RNC de Boumort on es fa la recerca d'uns gossos que han atacat un ramat de 600 ovelles, el 10 de setembre de 2018. (Horitzontal)

Uns gossos ataquen en dos ocasions un ramat d'unes 600 ovelles a Boumort

Actualitzat

ACN Tremp.-Un grup d'entre dos i tres gossos ha atacat en dues ocasions un ramat agrupat de dos pastors que suma unes 600 ovelles que es trobava pasturant a la Reserva Nacional de Caça de Boumort, a cavall entre el Pallars Jussà, l'Alt Urgell i el Pallars Sobirà. Segons els Agents Rurals, del primer atac se'n va tenir constància el divendres passat i ahir diumenge hi va haver un segon atac al mateix ramat que ha provocat la mort d'una ovella a mossegades i n'ha deixat altres de ferides, també per mossegades, així com també de desaparegudes. Els Agents Rurals, juntament amb pastors afectats, s'han desplegat a la zona per mirar de localitzar els dos gossos atacants. No se sap la procedència d'aquests animals i de moment no es descarta cap hipòtesi, és a dir, que siguin gossos assilvestrats o que s'hagin escapat d'algun nucli de població i fins i tot que siguin de turistes i també s'hagin escapat. En aquest sentit, es creu que són de raça border collie o proper, és a dir gossos de caça o pastura.

Anar al contingut