Cursa Corte Inglés.
Cursa Corte Inglés.
Barcelona

Uns 70.000 corredors participen en la 36a edició de la cursa d'El Corte Inglés

Amb uns 70.000 corredors, la cursa es consolida com la prova atlètica més multitudinària d'Europa i la segona del món.

RedaccióActualitzat

La Cursa d'El Corte Inglés es consolida com la prova atlètica més multitudinària d'Europa i la segona del món. El lema de l'edició d'aquest any, la 36, és: "Ens trobem a la Cursa".

En la línia de sortida, a dos quarts de deu del matí, hi havia uns 70.000 corredors. Els participants gaudiran del clàssic recorregut de 10,766 km pels carrers més cèntrics de la ciutat. La cursa, amb sortida al Passeig de Gràcia amb Gran Via i arribada a la plaça de Catalunya, passarà, a grans trets, pel carrer Aragó, Montjuïc i el Paral·lel. Com és tradicional, els corredors entraran a l'Estadi Olímpic de Montjuïc.

L'any passat, la Cursa d'El Corte Inglés va superar la xifra de dos milions de corredors al llarg de la seva dilatada història.

La prova és oberta a tot tipus de participants, però per satisfer els més exigents també facilita la presència d'aquells esportistes aficionats que corren amb un xip de la seva propietat i que exigeixen unes mesures de control en la pràctica esportiva que no són comparables amb les sol·licitades per l'esportista ocasional. El 2013, 8.721 atletes van córrer amb xip, 1.108 més que en l'edició anterior.

Durant tot el matí, i fins ben bé al migdia, hi haurà afectacions de trànsit en el centre de la ciutat de Barcelona.

Anar al contingut