Barcelona

Uns 3.000 estudiants d'escoles de música de Barcelona converteixen la ciutat en un auditori

Des del Tibidabo, i a vista d'ocell, Barcelona oferia aquest dissabte a la tarda l'aspecte habitual. Però per poc que es parés ben bé l'orella, una simfonia de músiques i veus diverses anaven ressonant des de multitud de racons de la ciutat. Fins a 3.000 estudiants de les escoles de música de la ciutat han organitzat una cinquantena de concerts a l'aire lliure en la primera edició de Barcelona Ciutat Concert.

Actualitzat
Des del Tibidabo, una coral de joves cantaires ha obert el foc i aviat s'hi incorporava una "big band" molt especial. A poc a poc, la música ens anava transportant d'un lloc a l'altre.

La Masia del Barça, bressol d'actuals i futurs esportistes, ha estat una bona ubicació per tal que les joves promeses de la música comencessin a demostrar les seves habilitats. I des del recolliment del monestir de Pedralbes, músics de l'Esmuc han interpretat un nocturn de Joseph Haydn.

Així, simultàniament, fins a 50 concerts en patis, places i edificis d'interès de la ciutat, amb 3.000 joves músics reivindicant el seu protagonisme. Aquesta nova experiència ha aconseguit el seu objectiu, fer entendre les escoles de música com una inversió en educació i cultura, i transformar Barcelona en una veritable ciutat concert.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut