Els joves que han fet el boicot han exhibit pancartes com aquesta contra Felipe González i Juan Luis Cebrián (EFE)
Els joves que han fet el boicot han exhibit pancartes com aquesta contra Felipe González i Juan Luis Cebrián (EFE)
Madrid

Uns 200 joves impedeixen que Felipe González entri a l'Autònoma de Madrid per fer una conferència

Els joves, majoritàriament amb la cara tapada, han cridat consignes contra l'expresident del govern espanyol amb insults i desqualificacions com "terrorista, "assassí" o "tacat de sang"

RedaccióActualitzat

Uns 200 joves, la majoria amb les cares tapades amb passamuntanyes i caretes, han impedit l'entrada de Felipe González a la Facultat de Dret de la Universitat Autònoma de Madrid. Ho han fet cridant consignes contra l'expresident del govern espanyol, a qui han acusat de "terrorista", "assassí" o "tacat de sang".

L'exlíder del PSOE tenia previst participar en un dels col·loquis del seminari sobre societat civil i canvi global que es fa en aquesta facultat, al qual també estava convidat el president del grup PRISA Juan Luis Cebrián.

El grup de nois ha envoltat l'aula magna i ha colpejat repetidament les portes per intentar tirar-les a terra. A l'exterior de la facultat, els joves han repartit fulls on expliquen que se senten legitimats a boicotejar un acte en què participen González i Cebrián, als quals qualifiquen d'"éssers nauseabunds".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut