L'alcalde de Salt, Jaume Torramadé (Foto: ACN)
L'alcalde de Salt, Jaume Torramadé (Foto: ACN)
Girona

Unió aparta de tots els càrrecs del partit Torramadé, alcalde de Salt i president de la Diputació de Girona

La decisió avalada per la direcció d'Unió arriba després que Torramadé hagi volgut reincorporar-se unilateralment a la diputació quan encara té pendents de resoldre dues denúncies per assetjament sexual i extorsió.

RedaccióActualitzat
Unió Democràtica ha apartat de tots els seus càrrec el president del partit democratacristià a Girona, Jaume Torramadé. Unió ha decidit que Torramadé, fins ara alcalde de Salt i president de la Diputació de Girona, deixi aquests càrrecs. La decisió, avalada per la direcció d'Unió, arriba després que Torramadé ha volgut reincorporar-se unilateralment a la diputació quan encara té pendents de resoldre dues denúncies per assetjament sexual i extorsió.

El comitè executiu d'Unió considera "inadequada" l'actitud de Jaume Torramadé i que es volgués reincorporar dimarts a la presidència de la diputació, una setmana després d'haver-se'n allunyat. En una reunió d'urgència, el comitè d'Unió a Girona ha decidit apartar-lo definitivament dels càrrecs del partit, tal com ha explicat el vicepresident, Joan Cañada. "Aquesta decisió unilateral del senyor Torramadé no compta amb el suport de la direcció del partit a Girona ni del comitè de govern ni del seu president. Per tots aquests motius el comitè executiu intercomarcal de Girona d'Unió Democràtica de Catalunya acorda apartar de les funcions de president de la intercomarcal del partit de Girona de forma definitiva el senyor Jaume Torramadé", ha llegit Cañada d'un comunicat.

Jaume Torramadé va renunciar temporalment als càrrecs de president de la diputació i president d'Unió Girona fins que no s'aclarís la polèmica per les denúncies encreuades per assetjament sexual i extorsió.
Anar al contingut