Nova York

Unes models es descalcen al final d'una desfilada després de caure pels talons de les Manolo

Les sabates del famós dissenyador Manolo Blahnik, amb els seus talons impossibles, van provocar caigudes i ensopegades entre diverses models d'una desfilada a Nova York. Com a mostra de suport a aquestes companyes, totes les noies van treure's les Manolo i van tancar la col·lecció desfilant descalces. I és que dur aquestes conegudes sabates de luxe no deu ser gens fàcil si fins i tot les models, acostumades com estan a desfilar amb talons alts, s'entrebanquen.

Actualitzat
Les models van descalçar-se al final d'una de les desfilades de la Fashion Week de Nova York. Durant tot el passi, diverses models van patir relliscades i caigudes a causa de l'alçada dels talons de les sabates del dissenyador espanyol Manolo Blahnik.

La primera d'aquesta sèrie de caigudes la va protagonitzar una noia quan es va entrebancar, va perdre les sabates i va decidir recollir-les i seguir desfilant. Presentava la col·lecció del dissenyador colombià Bran Reyes. Però poc després el mateix incident es va reproduir i dues companyes més van caure.

Per això, al final de la desfilada, quan apareixen totes les models juntes, les noies van decidir descalçar-se i dur els seus "stikettos" a la mà, cosa que va originar els aplaudiments entusiastes del públic assistent.

El cert és que durant la setmana de desfilades de Nova York, aquestes models no han estat les úniques que han patit les decisions dels grans dissenyadors. Les maniquins també van patir de valent i van patir més d'una torçada de turmells amb les propostes de Max Azria per Hervé Léger, Carolina Herrera i Oscar de la Renta. Sembla que en aquests casos la combinació fatal sobre les passarel·les van ser sandàlies i botins, talons de més de 15 centímetres i una tarima de fusta.
Anar al contingut