La manifestació ha transcorregut en un ambient festiu
La manifestació ha transcorregut en un ambient festiu
Barcelona

Unes dues-centes persones es manifesten a Gràcia contra l'especulació immobiliària

Una quarantena de col·lectius, entre els quals hi ha el Banc Expropiat, els Lluïsos i la Coordinadora d'AMPA, ha convocat la mobilització

RedaccióActualitzat

Unes dues-centes persones s'han manifestat avui, dijous, al vespre a Gràcia per denunciar l'especulació immobiliària i l'elitització del barri. Una quarantena de col·lectius, entre els quals hi ha el Banc Expropiat, els Lluïsos, la Coordinadora d'AMPA, l'Associació Veïnal Vila de Gràcia i diverses entitats llibertàries i culturals han convocat la mobilització per denunciar la transformació que viu el barri.

"La Gràcia que volem, sense especulació ni elitització" ha estat el lema de la marxa. Els manifestants denuncien que llogar un pis o local a Gràcia no està a l'abast de totes les butxaques, cosa que expulsa veïns i comerciants cap a altres barris de la ciutat. 

La marxa, pacífica i festiva, ha sortit de la plaça Revolució. Després dels aldarulls i les càrregues posteriors al desallotjament del Banc Expropiat, el col·lectiu va allargar la mà a veïns i comerciants per defensar un model de barri. 

Anar al contingut