Ibiraçu

Unes bessones brasileres celebren els 100 anys amb una curiosa sessió fotogràfica

Dues germanes bessones brasileres que compleixen 100 anys i ho celebren com si fossin models

RedaccióActualitzat

Dues germanes bessones brasileres que compleixen 100 anys aquest dissabte 20 de maig han fet una sessió fotogràfica per commemorar una data com aquesta. Es tracta de Maria Pignaton Pontin i Paulina Pignaton Pandolfi.

La fotògrafa Camila Lima, que ha fet el reportatge, diu que normalment fa fotos de parelles grans "per inspirar les parelles joves".

 

Així doncs es va apropar a les germanes bessones de 100 anys, que viuen a  Ibiraçu, a l'estat d'Espirito Santo, al Brasil, amb l'esperança que participarien en el projecte. I van acceptar de fer-ho inmediatament. 

La sessió fotogràfica va ser complexa, de dues hores, i va inclore talls de cabells, maquillatge i vestits de color rosa i blau. Les dues germanes estaven totalment emocionades.

 

"Van fer tot el que vaig demanar i mai no es van queixar de cansament", va dir la fotògrafa que també va explicar que un cop acabada la sessió fotogràfica les dues dones estaven "molt felices i satisfetes". És un gran regal per a les bessones i la seva gran família.

 

Paulina Pignaton Pandolfi té sis fills, 19 nets i 16 besnets, i Maria Pignaton Pontin té cinc fills, 12 nets i 7 besnets. La família, 57 membres entre elles dues, fills, nets i besnets, ha escollit aquest dissabte per celebrar la festa d'aniversari conjuntament.

ARXIVAT A:
Brasil
Anar al contingut