Barça

Unes 60.000 persones celebren el doblet del Barça en una espectacular festa al Camp Nou

L'estadi blaugrana ha estat l'escenari d'una gran celebració on els protagonistes han estat els jugadors de la primera plantilla, amb alguna absència destacada, i que han estat aclamats per uns 60.000 seguidors

David CarballoActualitzat

Unes 60.000 persones s'han aplegat al Camp Nou per viure en directe la festa del doblet assolit pel FC Barcelona aquesta temporada. El dia després de conquerir la Copa del Rei al Calderón, l'estadi blaugrana ha estat l'escenari d'una gran celebració on els protagonistes han estat els jugadors de la primera plantilla, que han estat aclamats pels seguidors tot i algunes baixes destacades d'última hora.

Abans que els futbolistes saltessin a la gespa, hi ha hagut un espectacular castell de focs acompanyat per unes imatges als videomarcadors dels millors moments de la temporada i amb les dues Copes presidint l'acte al cercle central. Els jugadors, un per un, han sortit al terreny de joc amb una samarreta commemorativa amb el lema "Rei de Copes" i el número 28, el número de títols en aquesta competició.

Els futbolistes més aclamats per l'afició barcelonista ha estat el capità Andrés Iniesta, que ha estat l'encarrgerat de dirigir-se als seguidors. "Hem guanyat molt i volem guanyar més. Volem seguir fent història i l'any que ve tornar aquí", ha assegurat en un breu parlament en català.

Luis Enrique, ovacionat de forma unànime, també s'ha dirigit als aficionats. "En primer lloc disculpar els jugadors que no han pogut estar. Ha estat una temporada llarga, difícil, exigent i dura però amb aquest grup de jugadors involucrats al màxim ho hem tret endavant de mabera excel·lent. Ho hem de celebrar amb una gran festa. Per sempre visca el Barça i visca Catalunya", ha dit el tècnic asturià.

Gerard Piqué també ha agafat el torn de paraula per llençar un dard als mitjans de Madrid que sempre es queixen que el Barça acabi els partits amb un jugador més que el rival. "Ha estat un any dur i hem complert els objectius. Sempre es queixen que juguem amb deu però ahir vam jugar amb deu i vam tornar a guanyar", ha afirmat.

Els brasilers Dani Alves i Neymar també han volgut fer servir el seu torn de paraula per dirigir-se als aficionats blaugranes. El lateral ha tingut un emotiu record per a la figura de Xavi Hernández després que aquesta temporada hagi portat el 6 del migcampista de Terrassa mentre que el davanter ha fet una declaració d'amor al club blaugrana: "Jo sóc del Barça".

El final de festa ha acabat amb una fotografia de família i una volta d'honor dels campions sota una intensa pluja de confetti. Una celebració continguda que s'ha culminat amb un nou castell de focs artificials per homenatjar un equip que ha tornat a fer història.

VÍDEOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut